City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

Mirësevini në

Tirana International Hotel & Conference Centre

2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Dhoma Dhe Suita

170 DHOMA DHE SUITA

Mirësevini

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është “Hoteli dhe Qendra e Konferencave” e vetme, më e madhe dhe më prestigjoze në Shqipëri,i pozicionuar në Sheshin Qëndror të Tiranës.

Duke kombinuar një pozicion vërtet strategjik dhe një pamje mbresëlënëse të kryeqytetit të Shqipërisë, Ju garantojmë një qëndrim të paharruar.

I rinovuar plotësisht në Gusht 2015, ky hotel me 4 yje, ofron luksin dhe shërbimin e tij më të mirë. Një udhëtim në zemër të mikpritjes Shqiptare...

Tirana eshte qyteti i kulturës, historisë dhe traditës. Si një pjesë shumë e rëndësishme e Qendrës së Tiranës, ai ndodhet pranë pikave më atraktive historike e kulturore të qytetit si: Kalasë së Tiranës, Muzeut Kombëtar, T eatrit të Operas dhe Baletit, Galerisë së Arteve dhe Institucioneve kryesore si: Parlamentit, Ministrive, Bankës së Shqipërisë, dhe Bashkisë së Tiranës.

Hoteli Dhe Qendra E Konferencave Me E Madhe, E Pozicionuar Ne Qender Te Qytetit