City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Teuta

Salla Teuta ka një kapacitet dëri në 100 pjesëmarrës dhe është shumë e përshtatshme si për aktivitetet e mëdha ashtu edhe për ato të vogla.

Salla Teuta është e disponueshme në të gjitha modelet e arredimit: Teatër, Stil shkolle, formë U-je, Tavolinë e rrumbullakët, Kokteil etj.

Salla Teuta është e kompletuar me të gjitha pajsjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem Zëri dhe Mikrofona, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireless etj.

PRENOTO DIREKT