City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Consortium

Salla Consortium është një nga sallat me kapacitet të madh dhe më të preferuara nga klientët në Hotel Tirana International & Conference Centre. Salla Consortium ka mikëpritur cdo vit evente dhe konferenca shumë të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare të mbajtura në qytetin e Tiranë.

Salla Consortium ka ndricim natyral dhe kapacitetet deri në 200 persona, duke ofruar kështu një sërë modelesh arredimi: Teatër, Stil shkolle, formë U-je, Tavolinë e rrumbullakët, Kokteil etj.

Salla Consortium është e kompletuar me të gjitha pajsjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem Zëri dhe Mikrofona, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Katër Kabina Përkthimi të Inkorporuar, Ekran, Video- Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireless etj.

PRENOTO DIREKT