City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Metropol

Salla Metropol është një nga sallat me kapacitet mesatar që ofron Hotel Tirana International & Conference Centre

Ka kapacitet deri në 100 persona në varësi të formës së arredimit. Përdoret gjeresisht për konferenca per shtyp, mbledhje pune, takime, seanca trajnimesh etj. Ka ndricim natyral.

Salla Metropol është e kompletuar me të gjitha pajsjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem Audio dhe Mikrofona, Rregjistrim Audio Dixhital, Tabela, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireles etj...

PRENOTO DIREKT