City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Akernia

Salla Akernia është salla me sipërfaqe dhe me kapacitet më të madh pjesëmarrësish, e cila ofron mundesinë për t'u përdorur dhe arreduar për evente të ndryshme. Ka ndricim natyral dhe kapaciteti i saj arrin deri në 500 pjesëmarrës në varësi të formës së arredimit të eventeve.

Salla Akernia përdoret jo vetem si sallë konferencash por edhe per organizimin e eveneteve sociale si: darka gala, dasma, ceremoni, festa etj. Hapësira e saj e madhe mundëson që të jetë e diponueshme në të gjitha modelet e arredimit: Teatër, Stil shkolle, formë U-je, Tavolinë e rrumbullakët, Kokteil etj.

Salla Akernia është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem Zëri dhe Mikrofona, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireless etj.

PRENOTO DIREKT