City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

VIP

Salla VIP është shumë e përshtatshme për të organizuar takimin tuaj ku privacia është absolutisht e garantuar. Arredimi i vecantë e bën takimin tuaj te biznesit te jetë i suksesshem.

Sala VIP ka një kapacitet deri në 50 persona dhe është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve të ndryshme. Ka ndricim natyral,Tabela, Ekran, Video- Projektor, Laptop, Internet Wireles etj.

PRENOTO DIREKT