City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Abret

Salla Abret ndodhet në qëndër të Hollit të Konferencave dhe është me një madhësi mesatare, është shumë lehtë e arritshme dhe ka ndricim natyral.

Salla Abret ka kapacitet deri në 150 pjesëmarrës dhe është e disponueshme në të gjitha modelet e arredimit: Teatër, Stil shkolle, formë U-je, Tavolinë e rrumbullakët, Kokteil etj.

Salla Abret është e kompletuar me të gjitha pajsjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem Zëri dhe Mikrofona, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireless etj.

PRENOTO DIREKT