City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Bogdani

Salla Bogdani është një nga sallat me kapacitet të vogël në Hotel Tirana International & Conference Centre.

Stili unik qe e karakterizon, bën që të jetë një nga sallat më të preferuara të mbledhjeve nga organizatoret e eventeve. Ka kapacitet deri në 25 persona në varësi të formës së arredimit te eventit. Salla Bogdani ka ndricim natyral.

Salla Bogdani është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e eventit tuaj:

Sistem Audio dhe Mikrofona, Tabela, Ekran, Video- Projektor, Laptop, Internet Wireles etj.

PRENOTO DIREKT