City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Dhomë Blu

Salla “Blu” ka madhësi mesatare dhe ka një kapacitet deri në 60 persona në varësi të formës së arredimit kërkuar nga organiztoret e eventit.

Përdoret gjerësisht për konferenca për shtyp, mbledhje pune, takime, seanca trajnimesh etj. Ka ndricim natyral.

Salla Blu është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem audio, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireles etj.

PRENOTO DIREKT