Mot: °C / °F
Koha lokale: 00:04
Call Find Us

City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

+355 4 223 41 85

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

“Classic”

Ne jemi me te mirët në çdo hap që hedhim. Salla “Classic”, është padyshim lëvizja që na diferencon.

Kjo sallë mbretërore, e veshur në ar, shpreh gjithçka: Besnikërinë tonë, premtimin tonë për t’ju dhënë zgjedhje madhështore, dhe më e rendesishmja, dedikimin tonë ndaj përsosmërisë.

Salla “Classic”, TËRËSISHT E RE, e stiluar me klas, me ngjyrat blu mbretërore, detajet e florinjtë, shoqëruar nga pamja mahnitëse e Qendrës së Tiranës nga veranda, bejnë që kjo sallë të jetë thjesht perfekte. Me një kapacitet prej 250 personash kjo sallë është e pajisur me teknologjinë më të fundit për të garantuar një event të sukseshëm.

PRENOTO DIREKT