City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

“Gold” & “Silver” Privé

Nderojini miqtë tuaj në një mënyre të veçantë dhe private. Rezervo njërën prej sallave tona, Gold apo Silver Privé, ku ju shërbehet një menu për 14 persona, aty ku tavani është një art më vete dhe ku pamja është e kendëshme dhe plot dritë. Një zgjedhje e zgjuar për drekat apo darkat tuaja të biznesit. Këtu keni luksin të përzgjidhni nga gatimet tona më speciale, të përgatitura me kujdes nga Shefat tanë më me eksperiencë. Gjithashtu, keni mundësinë e përzgjedhjes së konjakut dhe uiskit të cilësisë së parë. Ndërsa për verërat: nuk kanë të paguar!

PRENOTO DIREKT