City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Onufri

Salla Onufri ndodhet në qëndër të Hollit të Konferencave dhe është shumë lehtë e arritshme. Përdoret per të organizuar evente të madhesise mesatare dhe ka kapacitet deri në 50 persona në varësi të formës së arredimit. Kryesisht është e preferuar për organizimin e eventeve, mbledhjeve apo panaireve kombëtare dhe ndërkombëtare. Ka ndricim natyral. Salla Onufri është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve: Sistem audio, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireles etj...

PRENOTO DIREKT