City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Qendra e Konferencave

Tirana International Hotel & Conference Centre, është Qëndra më e madhe dhe e vetme e Konferencave në Shqipëri, si dhe destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj. Nuk ka rëndësi madhësia apo qëllimi, nga konferencat deri tek panairet, nga banketet deri tek kongreset, nga festimet e deri tek ceremonitë e cdo lloji, me teknologjinë më të avancuar dhe shërbimin cilësor të kateringut, do t’ju ndihmojmë t’a bëni eventin tuaj të paharueshëm.

15 salla konferencash multifuksionale në një hapësirë totale prej 3000 m2, të dizenjuara dhe arreduara me kujdes të vecantë ndaj detajeve, mundësojnë organizimin perfekt të cdo eventi. Me kapacitet deri 2200 persona, të gjitha sallat kombinojnë funksionalitetin, stilin dhe teknologjinë më të fundit me sherbimin më të lartë e profesional. Ne e dimë se sa të rëndësishme janë paisjet audio vizive për eventet tuaja. Ndaj, ekspertët tanë janë të gatshëm për t’ju siguruar që prezantimet tuaja të shihen dhe degjohen sa më mirë.

Pajisjet e tëknologjisë së fundit, ato të përkthimit simultan deri në 8 gjuhe, kabinat e përkthimit të inkorporuara në sallat e mëdha si dhe kabinat e lëvizshme të certifikuara sipas standarteve Europiane (EN 15038:2006), e bëjnë Tirana International Hotel & Conference Centre, lider në organizimin e eventeve në Shqipëri. Stafi ynë profesionist është gjithmonë prane jush për t’ju asistuar në çdo kërkesë të eventit tuaj. Tërësisht i rinovuar në vitin 2015, Tirana International Hotel & Conference Centre ju frymëzon me elegancë, energji dhe stil, për ta kthyer eventin tuaj në një sukses të vërtetv.


 • Ndriçim natyral
 • Dalje emergjence
 • Paisjet e përkthimit simultan (për përkthim deri në 8 gjuhë)
 • Kabina përkthimi të inkorporuara në sallat me kapacitet të madh
 • Kabina përkthimi të lëvizshme
 • Asistencë teknike përgjatë konferencës
 • Internet wireless ose me kabëll (ethernet)
 • Sistem audio
 • Ekran projektimi (1.8 m X 1.8 m / 2 m X 2 m / 3 m X 3 m / 7 m X 3 m)
 • Foltore
 • Flip chart
 • Pin board
 • Laser pointer
 • Podium
 • Publikimi elektronik i njoftimeve të aktivitetit
 • Parkim
 • Video projektor tavanorë dhe të lëvizshem
 • TV LED 55”
 • Laptop
 • Mikrofona sistem konference
 • Mikrofona valor
 • Rregjistrimi audio digital i aktivitetit
Conference Rooms Name Theater Style
School Style
U Shape
Round Table
Cabaret Style
Cocktail
"Classic" 250 150 75 90 150 250
"Akernia" 500 300 70 80 230 500
"Balsha" 350 180 90 100 150 350
"Consortium" 200 120 70 75 120 200
"Abret" 120 66 50 60 60 120
"Teuta" 140 66 60 66 65 140
"Onufri" 65 40 35 40 40 50
"Metropol" 100 56 45 50 50 100
"Blue Room" 60 35 35 40 35 60
"V.I.P" 50 35 35 38 30 40
"Bogdani" N/A N/A 25 30 N/A N/A
“Gold” Privé N/A N/A 12 15 N/A N/A
“Silver” Privé N/A N/A 12 15 N/A N/A
"La Pergola" N/A N/A N/A N/A 200 300
"Terrace" N/A N/A N/A N/A 200 700

 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views

VIP

 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views
 • Access by private elevator
 • Air Conditioning
 • Complimentary Wi Fi
 • In Suite check-in and check -out
 • Stunning panoramic city views